Grote aankondigingen op BlizzCon 2023

9 maanden geleden gepubliceerd

BlizzCon 2023 is van start gegaan met een reeks grote aankondigingen tijdens de openingsceremonie. Hieronder vallen de eerste uitbreiding van Diablo 4, genaamd Vessel of Hatred, drie nieuwe uitbreidingen voor World of Warcraft in The Worldsoul Saga, een nieuwe Overwatch 2-held genaamd Mauga en nog veel meer.

Diablo 4: Vessel of Hatred

De eerste uitbreiding van Diablo 4 zal Vessel of Hatred heten. Deze uitbreiding introduceert een gloednieuwe, nog nooit eerder geziene klasse. De uitbreiding vindt plaats in de Diablo 2 regio Nahantu en zal zich richten op het lot van Mephisto en zijn plannen voor Sanctuary.

Nieuwe uitbreidingen voor World of Warcraft: The Worldsoul Saga

Blizzard heeft The Worldsoul Saga aangekondigd, een groter verhaal dat de volgende drie uitbreidingen voor World of Warcraft zal bevatten. De eerste van deze uitbreidingen heet The War Within en zal in 2024 worden uitgebracht. The War Within zal plaatsvinden in de ondergrondse koninkrijken in Azeroth waar de Nerubians en een geallieerd ras, de Earthen Dwarfs, op ons wachten.

World of Warcraft: Classic voegt Cataclysm-uitbreiding toe

Fans van World of Warcraft: Classic kunnen binnenkort genieten van de Cataclysm-uitbreiding. Spelers kunnen het avontuur opnieuw beleven dat Azeroth vernieuwde, hele regio’s transformeerde en oude questlines en verhalen onbespeelbaar maakte.

Overwatch 2’s volgende held is Mauga

Na een vroege lek heeft Blizzard officieel Mauga onthuld, de eerste Samoaanse held van het spel die ook een zware aanvalskarakter is. Hij weet een aantal zware artilleriewapens te bedienen, waaronder het incendiary chaingun en het volatile chaingun.

Hearthstone’s volgende grote uitbreiding is Showdown in the Badlands

Hearthstone: Showdown in the Badlands is de volgende uitbreiding van het kaartspel en speelt zich af in het wilde westen van Azeroth. Deze nieuwe uitbreiding zal dienen als een oorsprongsverhaal voor Hearthstone’s Reno Jackson en Elise Starseeker.

Aankondiging van Diablo Tabletop RPG

Blizzard Entertainment, Glass Cannon Unplugged en Genuine Entertainment hebben een tabletop role-playing game-adaptatie van Diablo aangekondigd. Het kernboek wordt in de herfst van 2024 gelanceerd en de Diablo TTRPG zal beginnen via een pre-order campagne op Kickstarter.

Phil Spencer maakt verrassingsverschijning op BlizzCon 2023 Opening Ceremony

Xbox-baas Phil Spencer maakte zijn eerste verschijning op BlizzCon, wat de eerste BlizzCon is sinds de overname van Activision Blizzard door Microsoft.

Warcraft Rumble lanceert Cinematic en Launch Gameplay Trailer

Warcraft Rumble, dat nu beschikbaar is op iOS en Android, heeft een lancering cinematisch en lancering gameplay trailer ontvangen.

Related news